Yhteystiedot

Spiral Business Services Oy

Kavallinrinne 12A,

02710 ESPOO

 

Puh. +358 40 5441577

www.spiral.fi


 

Kehittämisen ammattilaisia

Spiral Business Services Oy:n asiantuntijoilla on laaja teollinen tausta. Kehitysprojektien aikana asiakkaamme voivat hyödyntää asiantuntijoidemme monipuolista osaamista liiketoiminnan kehittämisessä.

 


 

  Vesa Salminen, TkT
Senior specialist
Puhelin: 040 5441 577
Sähköposti: vesa.salminen@spiral.fi
 

Vesa Salmisella on yli kahdenkymmenen vuoden teollinen kokemus Metso Oyj:n eri liiketoimintayksiköissä ja Teknologiateollisuus ry:ssä. Hän toimi 2000-luvun alussa kaksi vuotta vanhempana tutkijana Massachusetts Institute of Technology (MIT), Sloan School of Management -yksikössä, Bostonissa. Hän on toiminut teollisuusprofessorina Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa (LTY).

Hänen erityisosaamisalueenaan ovat asiakkuuksien ja niitä tukevien palveluverkostojen kehittäminen, liiketoimintamallien ja niitä tukevien liiketoimintarakenteiden kehittäminen, kompleksisuuden hallinta ja yritysarkkitehtuurien hyödyntäminen seuraavilla aihealueilla:

  • verkottuneen tuotannollisen liiketoiminnan kehittäminen, rajapintojen hallinta, valmistettavuuden, kustannusten, investointien ja riskien hallinta verkostossa,
  • teollisen palvelun ja elinkaariliiketoiminnan kehittäminen, arvon tuottaminen, palvelujen ja elinkaaritiedon hallinta,
  • innovaatiotoiminnan kehittäminen, innovaatioprosessien, innovaatioverkostojen ja osaamisen hallinta.

__________________________________________________________

  Jukka Valkonen, DI ja MBA

Senior specialist

Puhelin: 0400 245 254
Sähköposti: jukka.valkonen@spiral.fi
 

Jukka Valkosella on 30 vuoden kokemus liiketoiminnan ja tarjoaman
kehittämisestä, globaalista myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä
sekä liiketoiminnan johtamisesta Tieto Oyj:ssä ja Valmet-konsernissa. Hänen erityisosaamisaluettaan ovat strategiat ja muutosjohtaminen, palvelujen ja ratkaisujen myynti sekä liiketoimintamallien ja -rakenteiden kehittäminen elinkaariliiketoiminnassa.

 


 

  Terhi Kajaste, DI ja MKT

Senior specialist  

Puhelin: 050 576 5536
Sähköposti: terhi.kajaste@spiral.fi
 

Terhi Kajasteella on 30 vuoden kokemus terveysteknologian toimialalta. 

Terhi työskenteli GE Healthcare'ssä (ent. Datex-Ohmeda) monenlaisissa potilasmonitorien ja kliinisten tietojärjestelmien tuotekehityksen ja markkinoinnin rooleissa niin Suomessa kuin myös USA:ssa. Osaamista on kertynyt globaalista liiketoiminnasta, liiketoimintastrategioiden kehittämisestä, markkinoinnista, tuotekehityksestä, vaatimusmäärit-telystä ja käytettävyyssuunnittelusta, laadun- ja riskienhallinnasta, sekä projekti- ja tiimijohtamisesta. 

FiHTA ry:n toiminnanjohtajan tehtävissä kahdeksan vuoden aikana kertyi laajaa terveysteknologian alan toimialaosaamista. Hän kartutti ymmärrystä alan PK -yrittäjyyteen ja rahoitusasioihin liittyvistä haasteista ja menestystekijöistä. Kokemusta kertyi myös alan edunvalvonnasta, yhdistyksen hallinnosta ja taloudesta, yhteistyöstä verkostoissa, seminaarien ja tapahtumien järjestämisestä, viestinnän, verkkosivujen kehittämisestä, artikkelien kirjoittamisesta sekä julkaisujen tuottamisesta. FiHTA ry:n jäsenmäärä ja toiminta kasvoi toimikauden aikana nelinkertaiseksi.

Viime vuoden aikana Terhi on opiskellut ja saanut työkokemusta myös hoiva- ja kuntoutussektorilta.