content

 

 

Yhteystiedot

Spiral Business Services Oy

Kavallinrinne 12A,

02710 ESPOO

 

Puh. +358 40 5441577

www.spiral.fi


 

Uutiset

21.09.2010: Normet Oy valittiin vuoden 2010 päähankkijaksi

Spiral Business Services Oy:n asiakas Normet Oy valittiin vuoden päähankkijaksi Alihankinta 2010 -messuilla

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry jakoi vuosittaisen tunnustuksen Alihankinta 2010 -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 21.9.2010. Palkinnon vastaanotti Normet Oy:n tuotantojohtaja Timo Rask.

Vuonna 1962 perustettu Iisalmessa toimiva Normet Oy valmistaa maanalaisia kaivos- ja tunnelilaitteita. Se on maailman suurin kaivostunnelien lujituskaluston toimittaja.

Normet Oy on kehittänyt pitkäjänteisesti toimittajaverkostoaan Verkostokumppanuuden pilotointi (VKP) ja PiNO2010 -projektien puitteissa. PiNo2010 -projekti on Ylä-Savon Kehitys Oy:n koordinoima ja TYKES:n rahoittama verkostoituneen liiketoiminnan kehityshanke, jonka yhteydessä on kehitetty kolmen päähankkijan, Normet Oy, Junttan Oy, ja Logset Oy, sekä niiden yli 30 toimittajan verkostoyhteistyötä.

Nykyisin Normet Oy:n tuotantoon liittyvien hankintojen rahallinen arvo on noin 40 prosenttia yhtiön runsaan sadan miljoonan euron vuotuisesta liikevaihdosta. Puolet hankinnoista on peräisin suomalaisyrityksiltä. PiNo2010 -projektin puitteissa on kasvatettu Normet Oy:n edellytyksiä toimia kumppaniverkoston vetäjänä ja kehitetty toimittajaverkoston yhteistä verkostokyvykkyyttä toimitusvarmuuteen, kustannustehokkuuteen, laatuun ja yhteistoiminnallisuuteen liittyen.

Spiral Business Services Oy on toiminut johtavana asiantuntijana PiNo2010 -projektissa. Spiral Business Services Oy:n rooli on ollut tarjota asiantuntijatukea, menetelmiä ja toimintamalleja sekä systemaattinen etenemismalli verkoston kehittämisen tueksi.Takaisin